Maйката на Алексей Навални е получила тялото на сина си, съобщиха

...
Maйката на Алексей Навални е получила тялото на сина си, съобщиха
Коментари Харесай

Предадоха тялото на Навални на неговата майка

Maйката на Алексей Навални е получила тялото на сина си, оповестиха сътрудници на починалия съветски опозиционер. Toва се случва девет дни откакто той умря при неизяснени към момента условия в колонията „ Полярен вълк “.

От неговия щаб благодариха на всички, които са взели участие в апелите за връщането на тленните остатъци на Навални на неговите близки.



Преди дни Людмила Навалная се оплака, че е изнудвана от съветските управляващи да погребе сина си скрито. В противоположен случай, разгласи майката на Навални, тя била застрашена, че той ще бъде заровен служебно край затворническата колония.

" Те ме изнудват и ми споделят по кое време и по какъв начин би трябвало да бъде заровен Алексей. Това е нелегално. Те получават нареждания или от Кремъл или от централния проверяващ комитет, при който се намирам сега ", добави Людмила Навалная. Днес брачната половинка на опозиционния водач също прикани Путин да върне на фамилията тленните остатъци на Навални, с цел да може да бъде заровен съгласно христианските обичаи. Юлия Навалная упрекна съветският президент, че се гаври с тялото на починалия й брачен партньор и сложи под подозрение религиозната обвързаност, демонстрирана от Путин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР